Ohjelmapalvelut

Yhteishengen kohotusta tai muuten vaan ajankulua

Pelkkä makkaranpaistaminen ei välttämättä aina riitä, vaan joskus tarvitaan elämyksiä joista tapahtuma muistetaan vielä vuosienkin kuluttua. Alla pari esimerkkiä joilla ainakin illan saunassa riittää puhuttavaa ja todennäköisesti vielä firman kahvipöytäkeskusteluissakin.

Hiekkalaatikkoleikit

Miltä tuntuisi kaivaa oikealla kaivinkoneella hiekkamontulla? Nyt se olisi mahdollista! Tässäkin lajissa on mahdollista ratkaista paremmuus esimerkiksi mittaamalla aikaa joka menee tietyn soramäärän kauhomiseen paikasta A paikkaan B. Aloittelijat voivat vain yrittää kaivaa monttua hiekkaan kuten silloin joskus siellä hiekkalaatikolla…

Pöllikuski

Polttopuu liikkuu kätevämmin hydrauliikalla kuin lihasvoimalla, mutta tuskanhiki voi kummassakin tapauksessa olla yhtä suuri. Nopeuskaan ei välttämättä ole konevoimalla yhtään kovempi kuin lihasvoimalla. Testaa syntyykö sinulta enemmän hikeä vai tulosta!

Ohjelmapalvelut erilaisille ryhmille

Ohjelma räätälöidään yksilöllisesti kunkin ryhmän tarpeisiin  esim. polttarit, synttärit, myös lapsille ja TYKY-toiminta. Kertokaa meille ryhmäkokonne ja minkä tyyppistä ohjelmaa haluaisitte, katsotaan sitten mitä meillä olisi tarjolla!

Takaisin

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s