Mökkiloma Asikkalassa?

”Asikkala osa kauneinta Suomea!”

Asikkala kuuluu Päijät-Hämeeseen ja kuntakeskuksemme palveluineen sijaitsee Vääksyssä, 15km:n etäisyydellä mökeistä. Matkaa meille on Helsingistä ja Tampereelta noin 130km ja Jyväskylästä noin 150km. Lähikaupungeista Lahti sijaitsee noin 30km päässä ja Heinola noin 40km päässä. Mökkimme sijaitsevat aivan kestopäällystetien välittömässä läheisyydessä. Paikkakuntamme nimi on Vuorenmylly, aikanaan koskessa sijainneen myllyn mukaan.

Koski talvella

Vuorenmyllyn koski

Sininen Ajatus, vuokramökki isommallekin porukalle

Sininen Ajatus mökki on paikka, jonne voi tulla suuremmallakin porukalla viettämään aikaa. Paikka koostuu kaksikerroksisesta mökistä, kahdesta nukkuma-aitasta ja saunasta. Nukkumapaikkoja löytyy noin 20 hengelle.

Kalastamaan pääsee Keskisen järvelle. Uimaan voit pulahtaa joko jokeen tai järveen. Kummatkin uimapaikat ovat sopivia myös pienemmille lapsille. Kylmien vesien aikaan on mahdollista nauttia kylpytynnyrin lämpöisestä vedestä. Järvellä on moottoriveneily kielletty, joten moottoriveneen tai vesijetin pärinöitä ei rannalla tarvitse kuunnella.  Mökki sijaitsee kallioiden välisessä solassa, joten pihamaasto on vaihtelevaa.

Polttariporukoille, työyhteisöille ja mikseipä ihan vain yksittäisellekin henkilölle yms. voimme tarvittaessa tarjota erilaisia ohjelmapalveluita.

Ohjelmapalveluita

Lisäkuvia Sininen Ajatus mökistä

Varauskalenteri mökistä

Vuokramökki

Sininen Ajatus

Loma-asunto

Aitta talvella

Vuokramökki talvella

Lomamökki talvella

Aurinkokallio, vuokramökki pienelle perheelle tai omaa rauhaa kaipaavalle

Aurinkokallio mökille mahtuu asustelemaan kolme (neljä) lomailijaa. Mökki sijaistee kalliolla, rinteessä, jonne aurinko paistaa koko päivän puiden siimeksestä. Tämä on mainio paikka, jos viihdyt kesällä hieman varjoisammassa paikassa, mutta haluat nauttia kauniista maisemista, luonnon rauhasta ja ilta-auringosta. Soudella voit pienehköllä Myllyjärvellä ja kalaakin yrittää narrata järvestä, myöskään tällä järvellä ei moottoriveneitä ole. Metsämaisemissa viihtyvälle mökki on oiva akkujen lataamiskohde.

Lisäkuvia Aurinkokalliomökistä

Varauskalenteri mökistä

IM001791

Järvinäkymä

Aurinkokallio

Aurinkokallio

Ilta-aurinko, vuokramökki koko kesäksi pariskunnalle

Mökki on nimensä mukaisesti ilta-auringon valaisema pikkumökki. Se on ihanteellinen piilopirtti yhdelle tai kahdelle henkilölle, jotka haluavat paeta kaupungin melusta luonnon rauhaan saunomaan ja istumaan iltaa, kalastamaan tai nukkumaan univelkoja pois.

Kuvia blogissamme

HPIM1410

Ilta-Aurinko

Takaisin

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s