Päivityksiä pitkästä aikaa…

Hiljaista on ollut sivujen päivityksen kanssa!!! Käyttelin jonkin aikaa Ubuntu käyttiksellä varustettua konetta ja se ei päästänyt jostain syystä päivittämään sivuja. Mutta nythän homma näyttää jälleen toimivan. Katsotaan josko päivitystahti tästä vähän paranisi.

Ilta-Aurinko vuokrattavissa vuodelle 2016

Ilta-aurinkomökki on vapaana vuodelle 2016. Mökki vuokrataan mielellään koko vuodeksi. Vuokra-aika on yleensä määritelty ”lumista-lumiin” jaksona, nykyäänhän se tarkoittaa lähes koko vuotta. Mökkiä ei ole tarkoitettu varsinaisesti talvikäyttöön, vaikkakin satunnaisesti se siihenkin soveltuu. Kysele tarkemmin puhelimitse tai mailillä.

Kevät saapuu

Mökkiloma keväällä on parasta hermojen lepuutusta. Linnunlaulu lisääntyy päivä päivältä, sinivuokot valtaavat maan, koivut saavat hiirenkorvat ja kaikki alkaa vihertämään.

Hiihtämään tai pilkille!

Nyt on mitä parhaimmat kelit hiihtelyyn ja pilkkimiseen. Tule kokemaan miltä tuntuu hiihdellä raikkaassa metsässä, jossa latu puikkelehtii puiden siimeksessä. Makkarat voit paistella vaikkapa laavulla tai tee oma nuotiosi metsään, ladun varteen. Tänä talvena on ollut myös mainiot lumilinnan rakennusilmat!

Lumilinna

Lumilinna

 

Sinisen ajatuksen mökissä makuuhuone ja saunassa suihku

Asiakkaiden toivomuksesta tein mökin alakertaan makuuhuoneen. Nyt mökissäkin on makuuhuone, jossa voi olla muiden katseilta suojassa.

Vuokramökki

Makuuhuone

Vuokramökki

Makuuhuoneen parivuode

Saunaan laitoin suihkun, myös suihku oli asiakkaiden toiveissa. Saunassa oli ja on pata josta lämmin vesi otettiin pesuvatiin. Asensin pataan kuparikierukan jossa suihkuvesi lämpiää, pata on nyt myös puulämmitteinen lämminvesivaraaja suihkulle.

Vedenlämmitin

Lämminvesikierukka padassa

Peseytyminen

Saunan suihku

Lomamökki pariskunnalle

Mökki soveltuu hyvin luonnon rauhaa hakevalle pariskunnalle. Mökki sijaitsee rauhallisen ja puhdasvetisen järven rannalla upealla ilta-aurinko paikalla. Kysy lisää mailitse (arto.makiniemi(at)gmail.com) tai puhelimitse (0400 714698). HPIM1405HPIM1409HPIM1416Mökki on vapaana vuodelle 2016, joten ota yhteyttä jos olet kiinnostunut tästä mökistä.