Valinnanvaraa mökkiloman ajankohdaksi

Varsinkin Aurinkokalliomökillä on vielä runsaasti vapaata kesäksi mm. juhannus on vielä varaamatta. Sininen ajatus mökillä olisi vapaita viikonloppuja heinäkuusta eteenpäin, su-pe jaksoja löytyy aikaisemmimkin. Käy tarkistamassa tilanteet lähes ajantasaisista varauskalentereista http://www.huvila.net/2160 tai http://www.huvila.net/813.

Mainokset

Päivityksiä pitkästä aikaa…

Hiljaista on ollut sivujen päivityksen kanssa!!! Käyttelin jonkin aikaa Ubuntu käyttiksellä varustettua konetta ja se ei päästänyt jostain syystä päivittämään sivuja. Mutta nythän homma näyttää jälleen toimivan. Katsotaan josko päivitystahti tästä vähän paranisi.

Ilta-Aurinko vuokrattavissa vuodelle 2016

Ilta-aurinkomökki on vapaana vuodelle 2016. Mökki vuokrataan mielellään koko vuodeksi. Vuokra-aika on yleensä määritelty ”lumista-lumiin” jaksona, nykyäänhän se tarkoittaa lähes koko vuotta. Mökkiä ei ole tarkoitettu varsinaisesti talvikäyttöön, vaikkakin satunnaisesti se siihenkin soveltuu. Kysele tarkemmin puhelimitse tai mailillä.

Kevät saapuu

Mökkiloma keväällä on parasta hermojen lepuutusta. Linnunlaulu lisääntyy päivä päivältä, sinivuokot valtaavat maan, koivut saavat hiirenkorvat ja kaikki alkaa vihertämään.

Hiihtämään tai pilkille!

Nyt on mitä parhaimmat kelit hiihtelyyn ja pilkkimiseen. Tule kokemaan miltä tuntuu hiihdellä raikkaassa metsässä, jossa latu puikkelehtii puiden siimeksessä. Makkarat voit paistella vaikkapa laavulla tai tee oma nuotiosi metsään, ladun varteen. Tänä talvena on ollut myös mainiot lumilinnan rakennusilmat!

Lumilinna

Lumilinna